Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή

Οι δύο μεγαλύτερες σταρ στην Ελλάδα βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στην ίδια σκηνή και κατάφεραν να μαγέψουν τους πάντες.

Τέλος εποχής η μεγάλη κόντρα Βίσση-Βανδή που από ότι φαίνεται ήταν περισσότερο μεταξύ εταιρειών και fanclub παρά των ιδίων. Η Άννα Βίσση ήταν καλεσμένη στον τελικό του Just The 2 Of Us όπου κι έγινε και η ‘ένωσις’ με το Νίκο Κοκλώνη να καταφέρνει κάτι που πάρα πολλοί προσπαθούσαν για χρόνια να πραγματοποιήσουν ή και να μην το πράξουν ποτέ.

Ήταν σίγουρα η πιο σημαντική στιγμή του 2020 για τα καλλιτεχνικά δρώμενα Ελλάδας και Κύπρου αλλά σίγουρα και για πολλούς ορκισμένους φαν των δυο καλλιτέχνιδων με τις δύο κυρίες να γράφουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και μουσική σκηνή.

Εκτός από τις μαγευτικές ερμηνείες στα ντουέτα τους, άλλα highlights ήταν το αργό τσιφτετέλι που ζήτησε η Άννα από την Δέσποινα και μετά το χόρεψαν και οι δυο αλλά και το φιλί στο στόμα που έγινε κυριολεκτικά παντού πρώτο θέμα συζήτησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση έδιναν ρεσιτάλ στη σκηνή το #just2ofus hashtag ανέβηκε μεχρι το νούμερο 6 των τάσεων του twitter παγκοσμίως, ενώ η τηλεθέση του show ανέβηκε με άνεση στην κορυφή της Ελλάδας και Κύπρου.

Απολαύστε ξανά τη μαγική στιγμή των δύο σταρ επί σκηνής και από όσο μας επιβεβαίωσαν και οι ίδιες, έπεται και συνέχεια:

Και αν κάποιοι θα διερωτάστε γιατί έχει δημιουργηθεί τόσος ντόρος από χτες το βράδυ σ’ όλο το πανελλήνιο και παγκύπριο, απλά σημειώνω, σε μια εποχή που μας απαγόρευσαν τις αγκαλιές, είδαμε την καλύτερη.