Γιάννης Σπαλιάρας: Τα ταξίδια του σε Μεξικό και Ιράν για διεθνή παραγωγές του Netflix

Ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψε στην Αθήνα και φωτογραφίζεται από τον Matthew Alatasianos για το THE GREEK ISSUE. To Grooming επιμελήθηκε ο Timothy KD.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας τις εμπειρίες του από τα ταξίδια του σε Μεξικό και Ιράν, αφού έλαβε μέρος σε δύο μεγάλες παραγωγές του Netflix.

Στο Μεξικό βρέθηκε για τα γυρίσματα του 8ου κύκλου της σειράς El Señor de los Cielos - Lord of the Skies.

Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος με τους Μεξικανούς αφού μας τους χαρακτήρησε ως τους πιο θετικούς ανθρώπους που πάντα χαμογελάνε, και ζουν τα πάντα πολύ έντονα. Τα γυρίσματα ήταν μια μοναδική εμπειρία για το Γιάννη, αν και στην αρχή τον δυσκόλεψε το γεγονός ότι έπρεπε να υποδυθεί το ρόλο του στα ισπανικά σαν μητρική γλώσσα.

Στο Ιράν ταξίδεψε για μια επίσης διεθνή παραγωγή και για να βρεθεί στα γυρίσματα του ‘Salman Farsi’. Το Σενάριο της συγκεκριμένης παραγωγής αναλύει την ιστορία της Περσίας και τις μάχες των Βυζαντινών εναντίον των Περσών κατά την εποχή του Ιουστινιανού. Ο Γιάννης υποδύεται ένα Έλληνα στρατηγό που βρέθηκε στην Περσία κατά τη διάρκεια του πολέμου με τους Πέρσες. Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σειρά βρίσκονται σε εξέλιξη ακόμα οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο περισσότερο ώστε να τον δούμε στη μικρή οθόνη.

Ακόμα μια αξέχαστη εμπειρία για το γνωστό μοντέλο, αφού δε θα ξεχάσει ποτέ τις δυσκολίες που είχαν στα γυρίσματα μέσα στην έρημο καθώς και την εκπαίδευση που τους έκαναν πάνω σε όπλα και άρματα της τότε εποχής, όπως σημείωσε. Μεγάλη εντύπωση του προκάλεσε επίσης η τεράστια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας.