MENSWEAR: Οι τάσεις του φετινού χειμώνα. Οι δικές μας αγαπημένες.

1.Φουσκωτά σακάκια  

Το άνετο και «cosy»  ντύσιμο ήταν μεγάλη τάση στις επιδείξεις μόδας για το φετινό χειμώνα. Τα oversized, φουσκωτά σακάκια ήταν επίσης κοίνο στοιχείο και είναι από τα κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις αφού εκτός του ότι σε κρατάνε ζεστό είναι και πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις από ένα καθημερινό ντύσιμο μέχρι κάτι πιο συγκεκριμένο.

Screen Shot 2017-10-26 at 11.52.54.png

2. Snow Ready

Όπως έχουμε δει στα shows των Moncler Gamme Bleu, Lanvin, Balenciaga, Facetasm και Cottweiler  το ντύσιμου του ‘’βουνού’’ είναι μεγάλη τάση για το φετινό χειμώνα επίσης. Κομμάτια συνδυασμένα σαν ‘’στολή’’ για ορειβασία έρχονται ξανά να επιβεβαιώσουν πώς η ‘’αθλητική’’ τάση ή αλλιώς  ‘athleisure’ γίνεται ένα και πιο έντονη.

Screen Shot 2017-10-26 at 11.53.06.png

 

3. Το ‘κλασικό’ του 2018

To Business ντύσιμο επέστρεψε με μερικές αλλαγμένες πινελιές. Το ‘κλασικό’ του χειμώνα 2018 θυμίζει έντονα εικόνες από το Wall Street circa του 1985 και όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές στις αρχές των 90s με παραλαγμένο το styling βέβαια, αφού πλεον τα πουκάμισα γίνονται αρκετά πιο μεγάλα, τα υφάσματα πλέκονται μεταξύ τους και το σατέν κυριαρχεί στα αντρίκια αξεσουάρ. Το κόκκινο χρώμα επίσης αρχίζει να εδραιώνεται ως το καινούργιο λευκό.

Screen Shot 2017-10-26 at 11.53.16.png

4.Το απόλυτο… ΚΟΚΚΙΝΟ

Ο φετινός χειμώνας είναι από τις (σπάνιες) χρονιές ώπου ένα τόσο έντονο χρώμα όσο το κόκκινο μονοπωλεί στις ανδρικές πασαρέλες.  Εμφανίσεις στο απόλυτο κόκκινο για τον οίκο Dior, κόκκινα πλεκτά για τον Dries van Noten, κόκκινο παντού και για τον οίκο Balenciaga. Εμείς προτείνουμε ένα κόκκινο πλεκτό ή ζιβάγκο το οποίο μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα για όλες τις ώρες.

5.  Τσαντάκι μέσης (Supreme x Louis Vuitton)

 Μια συνεργασία που συζητήθηκε όσο καμμία  φέτος ήταν αυτή του όικου Louis Vuitton με την επωνυμία ‘θρύλο’ των 90s,

Supreme.Η εμφάνιση των μοντέλων του Louis Vuitton με τσαντάκια μέσης με το λογότυπο Supreme x Louis Vuitton, έφερε για τα καλά πίσω τη μεγάλη τάση, και εδραίωσε το τσαντάκι ως ανδρική πλέον τάση για τα επόμενα 10 χρόνια.