Anastasia Tsilimpiou x REY Magazine

Η Αναστασία γνώρισε το χώρο του modeling από τα πρώτα παιδικά της χρόνια καθώς πρωταγωνίστησε σε μεγάλες καμπάνιες και διαφημίσεις  και την είδαμε σε περιοδικά όπως το Elle και Vogue.
Εμείς την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega ‘ΤΟ ΝΗΣΙ’ πριν μερικά χρόνια όπου υποδυόταν την 12χρονη κόρη της Κατερίνας Λέχου ενώ πρόσφατα κατείχε και ένα από τους κύριους ρόλους σε μεγάλη τηλεοπτική σειρά στην Τουρκία με φανατικούς θεατές. 

cover editorial-insta arxiki.jpg

-Αλήθεια πως έγινε η πρόταση για την Τουρκία; Πώς ήταν η όλη εμπειρία στη γειτονική χώρα;
Η τουρκική παραγωγή της σειράς είδε την συμμετοχή μου στο Νησί, τους άρεσα και έτσι πέρασα από 3 οντισιόν, ανάμεσα από χιλιάδες κορίτσια που διεκδικούσαν το ρόλο. Η εμπειρία μου στην Τουρκιά ήταν πραγματικά απίθανη, γνώρισα πολύ όμορφο κόσμο, έκανα πολύ ωραία πράγματα, ωρίμασα.. με μάγεψε η ατμόσφαιρα της Κωνσταντινούπολης στην οποία μετακόμισα εκεί για πέντε μήνες έως την ολοκλήρωση των γυρισμάτων μου.


-Οι τουρκικές παραγωγές γνωρίζουν παγκόσμια επιτυχία τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θα σου άρεσε να συνεχίσεις και να κτίσεις την καριέρα σου πάνω σε αυτό ή θα ήθελες να επικεντρωθείς σε ελληνικές παραγωγές;
Δεν υπάρχει κάποια προτίμηση σε αυτό που κάνω. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ όπου και αν είναι αυτό. Ο χώρος του εξωτερικού με ενδιαφέρει πολύ και θέλω να δικτυωθώ όσο περισσότερο μπορώ αλλά εννοείται το κάνω πράγματα στην χώρα μου είναι εξίσου υπέροχο για μένα.


-Πρόσφατα κυκλοφόρησε η ταινία η ταινία του Στράτου Μαρκίδη με τίτλο ‘Μαζί τα φάγαμε’, στην οποία και κρατάς έναν από τους χαρακτηριστικούς ρόλους. Μίλησε μας λίγο γι’ αυτό.
Ο Στράτος Μαρκίδης, που σκηνοθέτησε την ταινία, μου είπε πως αφού ήταν σκηνοθέτης στην πρώτη μου σειρά, ήθελε να είναι και στην πρώτη μου ταινία. Από τότε που ξεκίνησα ήθελα να καταλήξω στον κινηματογράφο και το ότι ξεκίνησα με έναν άνθρωπο που αγαπώ και θαυμάζω, έκανα τα πάντα λιγότερο αγχωτικά από ότι ακούγονταν στο μυαλό μου. Δούλεψα με ηθοποιούς που από μικρή τους θαύμαζα και τώρα το ότι είχα την ευκαιρία να είμαι δίπλα τους και να μου λένε συμβουλές για την υποκριτική και να μοιράζομαι το πλατό μαζί τους ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή αρχή για μένα στον κινηματογράφο.

2.jpg

- Ποια τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα; Υπάρχει κάποια νέα πρόταση σε εξέλιξη; 
Αυτό το καιρό έχω αρκετές πολύ ωραίες προτάσεις που κουβεντιάζω και σίγουρα του χρόνου έχω έτοιμα ωραία πράγματα για τα οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένη.


-Ποια η σχέση σου με τη μόδα και το στυλ; Θα σε ενδιέφερε μια καριέρα στο modeling;
Ξεκίνησα το modeling από πολύ μικρή. Η μόδα και το στυλ έχουν έναν πρωταρχικό ρόλο στην ζωή μου. Μ' αρέσει να ντύνομαι ωραία και να δοκιμάζω καινούρια πράγματα στο στυλ μου. Αγαπώ να δημιουργώ ωραία outfits στην καθημερινότητα μου και σίγουρα δεν υπάρχει ούτε μια δημόσια εμφάνιση που θα αφήσω χωρίς να βάλω το στυλ μου να αναδιπλωθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Το modeling είναι ένας χώρος δύσκολος, αλλά παρ όλα αυτά τρέφω ακόμα μεγάλη αγάπη για αυτόν και θα ήθελα πολύ να συνεχίσω.


-Τον ελεύθερο σου χρόνο πως τον περνάς; Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ασχολία που σου αρέσει;
Μ' αρέσει να γράφω. Το ο,τιδήποτε, τα συναισθήματα μου, τις σκέψεις μου, κάτι που είδα και σκέφτηκα πραγματα για αυτο. Μ αρέσει να διαβάζω και να ανεβάζω motivational videos στο Youtube για τους εφήβους.

FINAL.jpg


Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ: 
Αγαπημένος προορισμός… Κωνσταντινούπολη.
Αγαπημένο στέκι στην Αθήνα… Γιασεμι.
Τραγούδι που ακούς συνεχώς αυτή την περίοδο… God’s Plan-Drake.
Η τελευταία φορά που ένιωσες ερωτευμένη… καθε μερα!
Αγαπημένη ‘κακή’ συνήθεια… να τρωω junk food.
Η σχέση σου με τους άντρες… ειμαι σιγουρα δυσκολη περιπτωση.
Η τελευταία φορά που είπες ‘αυτή είναι η τελευταία φορά’ κι όμως δεν ήταν… που πηγα McDonald’s
Δεν μπορείς να αντισταθείς... σε μια αγκαλια.

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ EDITORIAL ΜΟΔΑΣ ΕΔΩ