Κύπρος: Αγαπημένοι DJs του νησιού γίνονται MOVEMBER DUDES για καλό σκοπό

Τρεις από τους αγαπημένους DJs του νησιού, μεταμορφώνονται σε Movember Boys για καλό σκοπό!

Το καίνουργιο project της φωτογράφου Αγγέλας Λεωνίδου MOVEMBER DUDES, έχει να κάνει με το κίνημα ‘‘Movember’’. Κάθε Νοέμβριο βλέπουμε διάφορες δράσεις με πρωταγωνιστή το εμβληματικό ΄μουστάκι’ με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του προστάτη στον άντρα, αλλά και τη συλογή χρημάτων για τον σκοπό αυτό από το MOVEMBER CYPRUS.

Οι DJs Andy Von Emmanouel και το δύδιμο MATOX / MEMO, άφησαν για λίγο τα decks και βρέθηκαν στο studio της γνωστής φωτογράφου για μια πολύ όμορφφη φωτογράφιση ώστε να βοηθήσουν στον σκοπό αυτό.

‘‘ Η όλη ιδέα ξεκίνησε από μια σκέψη κατά τη διάρκεια του γνωστού σε όλους μας pillow talk και αμέσως αγαπήθηκε από όλους! Πέρσι ξεκινήσαμε αλλιώτικα με γυναίκες του χώρου και μη, να φωτογραφίζονται ως τα Movember Girls, ενώ φέτος επιλέξαμε αγόρια που βλέπει και αγαπάει όλη η νεολαία στις μέρες μας’’ δήλωσε η Αγγέλα Λεωνίδου, που σκοπό έχει κάθε χρόνο να οργανώνει ακόμη μεγαλύτερη εκστρατεία για το σκοπό αυτό. Πάντα δίπλα της η πολύ καλή της φίλη Σόνια, που μαζί εμπνέυστηκαν το όλο project.

Στόχος μας να μαζέψουμε όσο περισσότερα μπορούμε για το Movemeber Cyprus! Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να ενημερωθεί αλλά και να συνεισφέρει για το σκοπό αυτό. Και μην ξεχνάτε, πως η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία ενάντια στον καρκίνο του προστάτη.

DONATION TO MOVEMBER CYPRUS